Cloud reports

User avatar
mhochkins1
Nikon
Nikon
Posts: 253
Joined: Tue Mar 22, 2011 12:10 pm
Location: Linden, MI

Re: Cloud reports

Post by mhochkins1 » Thu Aug 28, 2014 6:07 pm

No best fitting in either version. Same output and tolerance.
Best Regards,
Mark Hochkins

User avatar
TimChaucer
Frequent User
Frequent User
Posts: 34
Joined: Thu Apr 12, 2012 6:27 pm
Location: Kent, WA USA

Re: Cloud reports

Post by TimChaucer » Fri Aug 29, 2014 4:27 pm

OK, thanks for hi-jacking the thread. I'll start it up, again, later.

User avatar
mhochkins1
Nikon
Nikon
Posts: 253
Joined: Tue Mar 22, 2011 12:10 pm
Location: Linden, MI

Re: Cloud reports

Post by mhochkins1 » Fri Aug 29, 2014 7:02 pm

This is a post for "Cloud reports" isn't it?

I thought maybe the nominals were changing and that was the reason it showed out of tolerance. Thought there was something in common here.

At any rate, the issue for me has been resolved and I apologize if you feel I "hi-jacked" "your" thread. I now turn it back over to you and will be careful when replying to any of "your" threads in the future.

Brian, you can also send your issues into the Help Desk at Nikon if you would like a more personal response:

helpdesk.nm-us@nikon.com
Best Regards,
Mark Hochkins

User avatar
TimChaucer
Frequent User
Frequent User
Posts: 34
Joined: Thu Apr 12, 2012 6:27 pm
Location: Kent, WA USA

Re: Cloud reports

Post by TimChaucer » Sat Aug 30, 2014 2:10 pm

No sweat, Mark. This thread started awkwardly. I didn't really get the problem described adequately until post #6. Thanks for your input.

Post Reply