Page 1 of 1

Set Report Header Image or Text

Posted: Fri Aug 23, 2019 10:31 am
by CrashN8
It's possible to replace text in the top of Report Header with your own image as shown below.

report_header_1.jpg


From Preferences...

report_header_2.jpg


Choose the Image option and then specify .BMP image as shown here...

report_header_3.jpg

Re: Set Report Header Image or Text

Posted: Wed Feb 26, 2020 2:42 pm
by lenkamholz
Is there a max pixel size for the logo? I've had a customer make one too big, and then no graphic or text shows up.

Re: Set Report Header Image or Text

Posted: Wed Feb 26, 2020 4:52 pm
by Acuity_Metrology
There is a sample image in C:\ProgramData\Nikon\CMM-Manager 3.9 SP2\Resource (replace "3.9 SP2" with your version). That is the optimal image width and your image should have same width.