Batch Runs

Post Reply
ameade022008
Power User
Power User
Posts: 76
Joined: Thu Oct 03, 2013 12:48 pm
Location: Tempe, AZ
Contact:

Batch Runs

Post by ameade022008 » Tue Jan 31, 2017 10:20 am

Alright guys maybe im lost or its as simple as a check mark I forgot to turn on, but I have about 250+ parts ill be checking on the CMM and each part consists of 7 FINDS... So A LOT of parts to be measured.

Currently I run my program in a small V fixture on the table that allows me to relocate each part and press Run again easily. After the run the program I "Save Run Results" to my Job folder and all works out great.
Capture.JPG
I would like to take it to the next level and use the Batch function, But every time I do, it will run all the parts in my batch (lets say 10) and it only pops out the report for the last part measured so when I "save Run Results" its just the last part ran. Is there anyway to save each run result on Each part automatically to my Job folder?

After this hurdle I would like to elaborate on my program to include the DDE features that way all the results for that batch can be directly outputted directly to my AS9102 excel form.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Albert Meade
Quality Manager, Metalcraft Inc.
http://azmetalcraftinc.com/

User avatar
Ryan Christopher
Nikon
Nikon
Posts: 248
Joined: Mon Jun 06, 2011 3:00 pm
Location: Sumner Washington
Contact:

Re: Batch Runs

Post by Ryan Christopher » Wed Feb 01, 2017 12:56 pm

Albert,

This is probably what you are looking for.
c1.JPG
c2.JPG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ryan Tackes
Applications Manager, VMS Inc.
http://www.vantagemeasure.com/

Post Reply