Live Reporting Legend

Post Reply
User avatar
lenkamholz
Nikon
Nikon
Posts: 5
Joined: Fri Jun 22, 2012 2:08 pm

Live Reporting Legend

Post by lenkamholz » Wed Dec 14, 2016 5:21 pm

Hi,

I was doing Live Reporting with pinned Points and I noticed my Legend went from -.127 to .127. Not what I wanted. I went and changed my default tolerance for Cloud to Cad (from.127 to .125) and now my legend during Live Reporting goes for 0.0000 to 0.0000. Any ideas on how I messed it up and how to get it back?

Was I correct in thinking the Cloud to Cad default is what I want to adjust?

Len

User avatar
US_Helpdesk
Moderator
Moderator
Posts: 1087
Joined: Wed Feb 23, 2011 7:26 pm

Re: Live Reporting Legend

Post by US_Helpdesk » Thu Dec 15, 2016 4:20 pm

Len... Yes, you should adjust the default value for Cloud to CAD (3D specifically) to adjust the default tolerance used during Live Reporting.

Do you really have tolerance where +/- are both on positive side of nominal? If so, I will test to see how that works with graphical report / Live Reporting. One moment...
I've migrated to a new user account, see my other posts here

User avatar
US_Helpdesk
Moderator
Moderator
Posts: 1087
Joined: Wed Feb 23, 2011 7:26 pm

Re: Live Reporting Legend

Post by US_Helpdesk » Thu Dec 15, 2016 4:30 pm

Okay... Here is where I set my default tolerance(s) for Live Reporting...
report_1.jpg
It seems the values (range) of the graph is correct, however the coloring on the graph and the annotations seems to be strange. I'll look into this a bit further.
report_2.jpg
Either way the results are correct... Just a matter of colors being strange.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
I've migrated to a new user account, see my other posts here

Post Reply