RTP20 indexing problems

Post Reply
manfred87
User
User
Posts: 11
Joined: Fri Apr 27, 2018 9:08 am
Location: Germany
Contact:

RTP20 indexing problems

Post by manfred87 » Tue Jan 15, 2019 8:50 am

Hi,
I'm using a Aberlink machine with Deva controller.
Now in CMM-M 3.8 SP1 I have problems indexing the RTP20 in A60 and A75 positions.
The Angle positioning is okay, but in turning in B (I need A60 B-105 and what I get is A60 B-60) the movement is not right, the machine is nearly crashing the head by moving.
Any ideas? Or similar behaviour?

User avatar
CrashN8
Site Admin
Site Admin
Posts: 323
Joined: Thu Feb 09, 2017 4:07 pm

Re: RTP20 indexing problems

Post by CrashN8 » Tue Jan 15, 2019 2:15 pm

Manfred - could you send me a video by email? You know my email address... it's Nate:) I think you should send the Help Desk File and a Communication Log too. Thanks.

User avatar
CrashN8
Site Admin
Site Admin
Posts: 323
Joined: Thu Feb 09, 2017 4:07 pm

Re: RTP20 indexing problems

Post by CrashN8 » Mon Jan 28, 2019 2:18 pm

Okay... I am reviewing these files and have asked Deva for some help. Did this work in previous version(s) of CMM-Manager or is this a new install with version 3.8 SP1?

The only advice I have at the moment will be to modify the file here - C:\ProgramData\Nikon\CMM-Manager 3.8 SP1\Driver\IQDeva.ini

Edit the line here:

Code: Select all

BlendModeType   3 //NoBlendModeType = 0, AddMaxRadiusType = 1, MaxDistanceFromTargetType = 2, FlyRadiusType = 3
to this instead...

Code: Select all

BlendModeType   0 //NoBlendModeType = 0, AddMaxRadiusType = 1, MaxDistanceFromTargetType = 2, FlyRadiusType = 3

manfred87
User
User
Posts: 11
Joined: Fri Apr 27, 2018 9:08 am
Location: Germany
Contact:

Re: RTP20 indexing problems

Post by manfred87 » Mon Feb 11, 2019 8:43 am

Thx Nate

I'm gonna have a try on wednesday to friday this week and will let you know

Post Reply